Navigation Menu+

Makelaar toevoegen

Agrarische-Makelaars.nl  het online platform voor Nederlandse makelaars

De bezoekers
De achtergrond van onze bezoekers varieert van particulieren tot ontwikkelaars. Agrarische-Makelaars.nl is geoptimaliseerd voor zoekmachines en werkt daarnaast samen met veel websites georiënteerd op vastgoed binnen het landelijk gebied en weet hierdoor wekelijks veel nieuwe bezoekers te genereren. Men gebruikt internet om zich te oriënteren bij het inschakelen van een agrarische makelaar voor de verkoop van eigen onroerend goed. Daarnaast doorzoeken veel mensen individuele websites van agrarische makelaars om zich te oriënteren op specifieke objecten in het landelijk gebied. Veel percelen zijn immers ook niet altijd te vinden via de grotere verzamelwebsites zoals Funda en Jaap. Deze website vormt daarbij het vertrektpunt.

Social media!
Via het eigen twitter account wordt social media ingezet om belangstellenden voor agrarische vastgoed nieuws te bereiken. Bij de bedrijfsinformatie van elke makelaar worden ook de desbetreffende Facebook, LinkedIn en Twitter accounts weergegeven.  Als makelaar kunt u zich daarmee maximaal profileren binnen de doelgroep, maak hier gebruik van en neem contact met ons op als u hierover vragen heeft.

Informatie plaatsen
Voor elke agrarische makelaar hebben wij beperkte informatie online staan die een indruk geeft van het bedrijf. Indien u deze informatie ook van uw makelaardij wilt plaatsen neem dan contact met ons op. Het is van belang dat bezoekers een duidelijk en informatief beeld krijgen van uw de specifieke onderneming. De bedrijfsprofielen hebben daarom een plaatsing binnen een duidelijke opzet plaatsen. Een bedrijfsprofiel dient de volgende onderdelen te bevatten.

  •     Makelaardij (beschrijving van het bedrijf)
  •     Werkveld (provincie en gebiedsregio waar de makelaar actief is)
  •     Contactgegevens en aanwezige social media (indien aanwezig)
  •     Logo (logo van uw bedrijf krijgt prominente plek binnen het bedrijfsprofiel)

Voor informatie over de kosten van het plaatsen van een bedrijfsprofiel neem contact op.r ons op via het contactformulier.